Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2020 SRPEN

Práce Babiččina zahrada
09. Srpen 2020
Řecký salát s feta sýrem, pečenou pražmou a marinovanou červenou cibulí

Další dávka nových jídel připravených pro degustační komisi, která vybírala jídla na nové srpnové menu pro Babiččinu zahradu. 

 

Salmorejo, barevná rajčata a vařené křepelčí vejce
Salmorejo, barevná rajčata a vařené křepelčí vejce
Rajčatová polévka s barevnými rajčaty a bazalkovým olejem
Rajčatová polévka s barevnými rajčaty a bazalkovým olejem
Tatarák z pražmy, pečené papriky, salátová okurka, uzená zakysaná smetana a omáčka z pečených paprik
Pražma na kyselo se zeleninou a šafránem
Restované krevety s malými rajčaty, paprikou, česnekem, řapíkatým celerem a fregola di sarda
Šafránové rissoto se sladkou kukuřicí, citrusová ricotta a rukola
Pražma, barevná rajčata, fenykl, tarhoňa, omáčka z paprik a uzené papriky
Rolované kuře plněné nádivkou se šalvějí a uzené šunky, restované lišky a bramborové pyré
Porchetta – Rolovaný vepřový bůček, krémový špenát a špekové knedlíky
Porchetta – Rolovaný vepřový bůček, krémový špenát a bramborové gnocchi
LÉTO JE HORKÉ, ALE KUCHYNĚ BABIČČINY ZAHRADY DISPONUJE KLIMATIZACÍ, KTEROU JIM ČÍŠNÍCI HLASITĚ ZÁVIDÍ.
pruh