MAKRO AKADEMIE - SALÁTY
Práce
KURZY VAŘENÍ
03. Červenec 2023
MAKRO AKADEMIE PRAHA Před prázdninami jsem stihl udělat v největším a nejprofesionálnějším gastro studiu v České republice, kurz pro profesionály a amatéry na téma saláty. Saláty tradiční jinak ochucené, netradičně podávané nebo jinak zkombinované.
A CO JSME DĚLALI?
Ceasar salát po asijsku s křupavou slaninou, pošírované vejce a křupavé won ton chipsy
Nicoise salát s bramborami, fazolkami, čerstvě opečeným tuňákem a francouzským dresingem
Tygří krevety s česnekem a česnekovým máslem, mix zelených salátů a bylinek, fenykl a ředkvičky
Little gem, vařené tygří krevety, avokádo, kořeněná asijská majonéza
Pečená řepa, kozí sýr, ořechy, jablka Granny Smith, rukola a citrónový dresing
Pečený hovězí pupek, mozzarella di buffala, mix barevných rajčat, bazalka, rukola a vinaigrette z octa z červeného vína
Čerstvý tuňák, avokádo, fenykl, pečené barevné papriky, pražený sezam a japonský krém
Sušená šunka, meloun cantaloupe, rukola, granátové jablko a pomeranče
Vodní meloun, feta, rukola, červená cibule, pražená dýňová semínka a olivy
Pro všechny to byl velice inspirativní a zajímavý kurz. Nabyté novinky mohou zužitkovat už toto hezké léto.
Těším se na podzim na další kurz v Makro Akademii.