MAKRO AKADEMIE – KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ
PRAHA Můj první kurz pro amatéry a profesionály zároveň v tomto nádherném kuchařském studiu. Studio, které je asi největší a nejhezčí v České republice a kde můžete dělat kurz i pro kuchaře ze škol a firemního stravování, díky technologii, která je k dispozici.
Všichni účastníci kurzu si mohli zkusit vlastní servírování /plating/ jídla.
Připravovali jsme
Losos 36 °C, pečená červená řepa, uzená zakysaná smetana a želé z řepy
Chřest a hummus s bílým jogurtem, lehce sušená malá rajčata a pražené lískové ořechy
Hovězí tatarák, lanýžová majonéza a uzený žloutek
Ceviche z pražmy, koriandr, limetka, malá rajčata a chilli
Naučili se:
Filetovat ryby
Marinovat ryby za studena
Sušit malá rajčata
Sous vide
Používání agaru
Příprava želé
Udit zakysanou smetanu a žloutky
Připravovat majonézu
Připravovat majonézu z bylinek
Servírovat jídla
Krájecí techniky
Už se těším na další kurz tady.
A jaký kurz byste chtěli příště? Co by Vás zajímalo? Napište mi na email chef@laveranda.cz
Např. Plating, saláty, dezerty, předkrmy, Česká kuchyně,
Dle vašich emailů a reakcí na facebooku se pokusím vymyslet kurz který by se Vám mohl líbit.