Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

MAKRO AKADEMIE – KURZ STUDENÉ KUCHYNĚ

Práce KURZY VAŘENÍ
02. Březen 2023
Hovězí tatarák, lanýžová majonéza a uzený žloutek

PRAHA            Můj první kurz pro amatéry a profesionály zároveň v tomto nádherném kuchařském studiu. Studio, které je asi největší a nejhezčí v České republice a kde můžete dělat kurz i pro kuchaře ze škol a firemního stravování, díky technologii, která je k dispozici.

Všichni účastníci kurzu si mohli zkusit vlastní servírování /plating/ jídla.

Připravovali jsme
Losos 36 °C, pečená červená řepa, uzená zakysaná smetana a želé z řepy
Chřest a hummus s bílým jogurtem, lehce sušená malá rajčata a pražené lískové ořechy
Hovězí tatarák, lanýžová majonéza a uzený žloutek
Ceviche z pražmy, koriandr, limetka, malá rajčata a chilli

Naučili se:
Filetovat ryby
Marinovat ryby za studena
Sušit malá rajčata
Sous vide
Používání agaru
Příprava želé
Udit zakysanou smetanu a žloutky
Připravovat majonézu
Připravovat majonézu z bylinek
Servírovat jídla
Krájecí techniky

Už se těším na další kurz tady.

A jaký kurz byste chtěli příště? Co by Vás zajímalo? Napište mi na email chef@laveranda.cz 

Např. Plating, saláty, dezerty, předkrmy, Česká kuchyně,

Dle vašich emailů a reakcí na facebooku se pokusím vymyslet kurz který by se Vám mohl líbit.

Losos 36 °C, pečená červená řepa, uzená zakysaná smetana a želé z řepy
Ceviche z pražmy, koriandr, limetka, malá rajčata a chilli
Chřest a hummus s bílým jogurtem, lehce sušená malá rajčata a pražené lískové ořechy
Losos 36 °C, pečená červená řepa, uzená zakysaná smetana a želé z řepy
UČIT SE, VZDĚLÁVAT SE, PRACOVAT NA SOBĚ A POSOUVAT SE DÁL 
pruh