Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

KUCHAŘI CESTOVATELÉ

Press
30. Říjen 2018

V sobotu vyšel na idnes zajímavý článek o kuchařích cestovatelích. 
https://cestovani.idnes.cz/gastronomie-to…/kolem-sveta.aspx… 

Voní to.

Jen uvedu na pravou míru jednu věc. Kdo mě zná, tak ví, že samotné pití polévky brčkem, mě nepřekvapí. Ale v článku se bohužel ztratilo to hlavní. Bylo to v nové Nomě, kde před vás postaví květináč s bylinkami a vy, při bližším prozkoumání objevíte brčko. Bylinky jsou zasazené v hlíně. Ale pod tou hlínou je poklička a pod pokličkou je teplá bramborová polévka. A pokud polévku chcete vypít, musíte opravdu zabořit hlavu do bylinek a vysrknout polévku brčkem. Sofistikované a jednoduché zároveň. Nápad, který dokáže realizovat René Redzepi se svým týmem.

Cestou necestou, stále je co poznávat.
pruh