INTERNATIONAL CATERING CUP 2019
A už je to tady zase. Už po páte odjíždíme na tuto soutěž do Lyonu. Města, které proslavil Paul Bocuse.
LYON / FRANCIE
International catering cup je jednou z nejprestižnějších gastronomických soutěží na světě po Bocuse d’Or . Koná se v kolébce gastronomie ve francouzském Lyonu 26. ledna 2019. Soutěž je součástí světové výstavy Sirha.
Tým který bude reprezentovat Českou republiku.
Jan Horký - Master chef Compass Group, kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Radek David
Jury
Tomáš Svátek - Executive Chef hotelu Nautilus Tábor, člen Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
Coach
Tomáš Popp - manažer Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR
informace o téhle soutěži je zde.
Kdo chce vidět více, tak informace najde na mém facebooku a instagramu, kde sledujte hlavně stories. Budou tam krátká videa a celý týden bude stát za to. Těšte se na videa, která zachytí atmosféru. Budu se snažit co nejvíce Vám ji přiblížit.
Kdo bude sedět doma u počítače tak se dívejte přímo live co se děje v hale Paula Bocuse.