ANGUSFARM SOBĚSUKY
Práce
HOSTOVÁNÍ
05. Červen 2022
SOBĚSUKY V rámci seriálu Gastro & Sommelier, jsem byl osloven zdali bych nechtěl hostovat jeden večer v Angusfarm Soběsuky. A jelikož tyto akce mám rád, tak jsem připravil speciální jarní 6 chodové menu s výběrem vín od vinaře a sommeliera Tomáše Springera. Tomáš přijel z rodinného vinařství Stapleton-Springer, které najdete v Bořeticích.
Manager Petr Berka a šéfkuchař Jarda Viktora se svým týmem mi připravili skvělé zázemí a podmínky pro práci. Všechno šlo jak po másle, bez jediného zádrhelu. Celý tým mi byl nápomocen a byl vidět zápal a vášeň pro práci.
Večer měl nádhernou atmosféru a ve dvou chodech lidé mohli ochutnat hovězí maso Angus, které se chová nedaleko od Soběsuk.
Příjemné bylo sledovat jak tahle restaurace, která byla otevřena v roce 2004 prošla velkou proměnou. V roce 2014 jsem zde hostoval poprvé a po 8 letech jsem se vrátil a byl to opravdu velký rozdíl. Všechno prošlo razantní změnou. Kuchyně je za sklem a můžete sledovat jak kuchaři pro Vás připravují jídlo a grilují steaky na otevřeném grilu na dřevěném uhlí. Kuchyně byla zvětšena, prosvětlená a zmodernizovaná dle posledních trendů.
Restaurace se nachází 3 km od města Nepomuk v malé vísce Soběsuky. Kapacita restaurace je 55 míst a v létě je k dispozici zastřešená letní terasa pro 20 osob. Pro uzavřené oslavy, svatby je k dispozici zimní zahrada v podkroví, kde se nachází i pension pro 18 osob.
Víc info : www.angusfarm.cz