Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2021 LISTOPAD

Práce La Veranda Praha
01. Listopad 2021
Pražma ala ceviche, salátová okurka, barevná mrkev, pyré z mrkve a yuzu

Zimní menu ze zimních surovin. Zvěřina, kadeřávek, kořenová zelenina. lanýže, červená řepa a atd.....

Hovězí tatarák, uzený žloutek, křupavé topinambury, lískové ořechy a ořechový krém
Carpaccio z pečené červené řepy, rybíz, uzená zakysaná smetana, parmezánový crumble
Pečená kachní játra foie gras, jablečný tart, brusinky v rumu a brusinkový gel
Celerová krémová polévka, zakysaná smetana, marinovaný celer a černé lanýže
Celerová krémová polévka, zakysaná smetana, marinovaný celer a černé lanýže
Žloutkové tagliatelle s parmezánovým velouté, sušený žloutek a černé lanýže
Lososovitý pstruh, risotto s pestem z kadeřávku, pyré z karamelizovaného květáku  a estragonová omáčka
Hřbet z daňka, divoká brokolice, bramborové pyré s kaštany, glazé s lanýži
Pečené kachní prso a presované konfitované stehno, kadeřávek, pyré z pastináku  a svatojánské ořechy
NY cheesecake s tonka beans, mango gel, yuzu, mango a mučenka
Kávová panna cotta, amaretto gel, křupavé kakaové boby a čokoládová omáčka
ZIMNÍ MENU NEMUSÍ BÝT NEBAREVNÉ.
pruh