Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 JARNÍ MENU l

Práce La Veranda Praha
21. Červen 2019
Medailonek z lososa, okurka, bílá ředkev, křupavá sójová omáčka, krém z řeřichy a kaviár z lososa

Jarní menu z období duben a květen.

Medailonek z lososa, okurka, bílá ředkev, křupavá sójová omáčka, krém z řeřichy a kaviár z lososa
Telecí tatarák, uzený žloutek, pražené lískové ořechy, lanýžové perličky a lanýžový krém
Pečená kachní játra foie gras, pyré z karamelizovaných jablek, rebarbora, jablečná oplatka, glazé s calvadosem
Telecí brzlík, pyré z karamelizovaného květáku, cous cous z květáku, telecí glazé s morkem a citrónovým tymiánem
Mladé brambory na oříškovém másle, hrášek, pyré ze zeleného hrášku, naše ricotta, jablko granny smith a křupavý parmezán
Pstruh 36°C, limetkové pyré, ředkvičky, hummus s tahini a wasabi, pak choi, ponzu omáčka
Rukola, šťovík, avokádo, čerstvý kravský sýr, pekanové ořechy a limetkový vinaigrette
Krém z divokého česneku, vejce 63°C, drcená brioška
Siven, bílá ředkev, římské listy, cous cous s ančovičkami a malými rajčaty, omáčka ze sojové omáčky a misa
625 Rolované jehněčí, pancetta, pyré z divokého česneku a špenátu, uzený česnek, česnekový konfit, jarní cibule, glazé s rozmarýnem a hořčicí
Mořský vlk, kalamáry s gremolátou, fregola s lískovými ořechy, brokolice a citrónové pyré
Hráškové risotto s fava fazolkami a mátou, pečený květák, krém z černého česneku a křupavý česnek
Telecí svíčková, smažený wonton plněný telecím konfitem, pyré z fialových brambor, hrášek a bernská omáčka
Prso a rolované stehno z kukuřičného kuřete, mladá mrkev, pórek, bramborové gnocchi s kerblíkem, smržová omáčka
Mango, pěna z liči a manga, kokosový crème fraîche a limetkový meringue
Pěna z čokolády jivara, čokoláda caraibe s kakaovými boby, pěna z baileys, kadaif nudle a mučenka
Vanilková panna cotta s rebarborovým želé, rebarbora, rebarborová pěna, crumble a zázvorová zmrzlina
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh