Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2018 PODZIMNÍ MENU l

Práce La Veranda Praha
10. Září 2018
Uzený úhoř, vepřový bůček v kadaif nudlích, crème fraîche s yuzu, tapioka s červenou řepou a kedlubna

První podzimní menu.

Uzený úhoř, vepřový bůček v kadaif nudlích, crème fraîche s yuzu, tapioka s červenou řepou a kedlubna
Pečená kachní játra foie gras, karamelizovaná jablka, fíky, gel z fíků a omáčka z calvadosu
Marinovaný losos, salátová okurka, ředkvičky, limetkové pyré, krém ze sezamového oleje a wasabi
Hovězí tatarák, uzený žloutek, pražené lískové ořechy, lanýžové perličky a lanýžový krém
Pečené mušle sv. Jakuba, květákové pyré, černé lanýže a parmezánová espuma
Salát z barevné řepy, granátového jablka a zelených jablek, krokety z kozího sýra s lískovými ořechy, kečup z červené řepy a dresing z vína chardonnay
Vývar z kuřete a hub, kořenová zelenina, černé lanýže a kuřecí nočky s lanýži
Cannelloni s houbami a ricottou, velouté z topinamburu, topinambur a křupavý parmezán
Chobotnice s malými rajčaty a konfitovanými česneky, česnekové pyré s citrónem, mladý špenát, omáčka z choriza
Holubí prsa a pastilla plněná konfitovanými stehny, černý kořen, topinamburové pyré a omáčka s vadouvan kořením
Hovězí pupek, bramborové pyré, křupavá slanina, restované houby, smažená cibule a jus z dlouhého pepře
Dančí hřbet v kakaové krustě, marinovaná pečená cibule, mladá mrkev, granátové jablko, pyré z kapusty, omáčka z červeného vína a zázvoru
Cremeux z manga a bílé čokolády, ananas, koriandr, mango, ananasový sorbet, mango espuma a limetkový crumble
Citrónový dortík, nakládaný kumquat, borůvky, zmrzlina z citrónového tymiánu, espuma z růžového grapefruitu a prosecca
Vanilkové crème brûlée, brioška, červený rybíz, gel z černého rybízu, kaviár z rybízu a cheesecake zmrzlina
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh