Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

ZLATÝ KUCHAŘ

12. Květen 2017

Anketu Zlatý kuchař, pořádá už po čtvrté časopis Gastro&Hotel. Jde o jedinou anketu, v níž hlasují pouze odborníci, především novináři zabývající se gastronomií, tedy nikdo z lidí fungujících aktivně v restauracích.

Pořadí 
Jan Punčochář (Grand Cru)
Oldřich Sahajdák (La Degustation)
Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada)
Roman Paulus (Alcron)
Pavel Sapík (Terasa u Zlaté studně)
Martin Štangl (Eska)
Martin Svatek (Goldie Tábor)
Přemysl Forejt (Entrée Olomouc)
Michal Göth (Miuri Čeladná)
Radek Kašpárek (Field)
Marek Šáda (Mlýnec)
Ondřej Jíňa (Next Door)
Marek Fichtner (Augustine)
Pavol Pavlík (Bistrot 104)
Titus Eliáš (Na kopci)
Jiří Král (Aureole)
Jan Kracík (Pot-au-feu)
Patrik Bečvář (Selský dvůr)
Michal Černý (Story)
Jaroslav Sapík (U Sapíků Klokočná).

V kategorii Zahraniční kuchař vyhrál Stephen Senewiratne z restaurace Red Pif. V kategorii Objev roku Přemek Forejt z Entrée. Do Síně slávy byl zvolen Pavel Pospíšil, první český držitel michelinské hvězdy, kterého najdete v německém Bühlu-Oberbruchu /Pospisil´s Gasthof Krone/

Více info zde http://gastroahotel.cz/…/anketa-zlaty-kuchar-2016-vyhlasen…/

DÍKY VŠEM.
pruh