Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

ZÁZRAK JMÉNEM VEJCE!

17.Červen 2019

Přední český šéfkuchař Radek David vás provede společně s Romanem Vaňkem, zakladatelem Pražského kulinářského institutu tímto kurzem. Připravit dokonale něco tak zdánlivě „jednoduchého“ jako jsou klasické vaječné pokrmy vyžaduje zvládnutí několika kuchařských technik, teorii a praxi. Tento kurz vaření změní vaše dosavadní vnímání chutí a textur většiny klasických pokrmů z vajec!

  • Délka kurzu5 hodiny
  • Cena kurzu3 800,-
  • Místo kurzuPražský kulinářský institut
  • Náročnostsnadné
Červen 2019Pondělí 17.06.
16:30-21:30
přihlásit se na kurz

Náplň kurzu:
- Sázená vejce
- Míchaná vejce
- Plněná omeleta
- Ruská vejce
- Skotská vejce
- Zastřená vejce
- Holandská omáčka a její deriváty
- Vejce Benedikt
- Pětiminutové vejce s parmezánem
- Rychlá majonéza
- Čokoládové suflé
- Anglický krém

 

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:

Velikosti a značení vajec
Vhodné nádobí pro různé úpravy vajec

Jak opravit domácí sraženou majonézu
Chyby při přípravě vaječných pokrmů
Přesná teplota, část úspěchu
Textury vaječných pokrmů
Chybně / dokonale uvařené vejce
Porovnání chuti a textur chybně/dokonale připravených pokrmů z vajec

Minule jsme spotřebovali skoro 400 vajec, abychom Vás to společně naučili.
pruh