Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

ZÁZRAK JMÉNEM VEJCE

22.Leden 2024

Přední český šéfkuchař Radek David vás provede společně s Romanem Vaňkem, zakladatelem Pražského kulinářského institutu tímto kurzem. Připravit dokonale něco tak zdánlivě „jednoduchého“ jako jsou klasické vaječné pokrmy vyžaduje zvládnutí několika kuchařských technik, teorii a praxi. Tento kurz vaření změní vaše dosavadní vnímání chutí a textur většiny klasických pokrmů z vajec!

  • Délka kurzu5 hodiny
  • Cena kurzu4 400,-
  • Místo kurzuPRAŽSKÝ KULINÁŘSKÝ INSTITUT
  • NáročnostSNADNÁ
Leden 2024Pondělí 22.01.
16:00-21:00
přihlásit se na kurz

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:
Velikosti a značení vajec
Vhodné nádobí pro různé úpravy vajec

Jak opravit domácí sraženou majonézu
Chyby při přípravě vaječných pokrmů
Přesná teplota, část úspěchu
Textury vaječných pokrmů
Chybně / dokonale uvařené vejce
Porovnání chuti a textur chybně/dokonale připravených pokrmů z vajec

Náplň kurzu: 
- Sázená vejce
- Míchaná vejce
- Plněná omeleta 
- Ruská vejce
- Skotská vejce
- Zastřená vejce
- Holandská omáčka a její deriváty
- Vejce Benedikt
- Pětiminutové vejce s parmezánem
- Rychlá majonéza 
- Anglický krém

Vejce je užasná potravina.
pruh