Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

ZÁZRAK JMÉNEM VEJCE

18.Září 2019

Přední český šéfkuchař Radek David vás provede společně s Romanem Vaňkem, zakladatelem Pražského kulinářského institutu tímto kurzem. Připravit dokonale něco tak zdánlivě „jednoduchého“ jako jsou klasické vaječné pokrmy vyžaduje zvládnutí několika kuchařských technik, teorii a praxi. Tento kurz vaření změní vaše dosavadní vnímání chutí a textur většiny klasických pokrmů z vajec!

  • Délka kurzu5 hodiny
  • Cena kurzu3 800,-
  • Místo kurzuPRAŽSKÝ KULINÁŘSKÝ INSTITUT
  • NáročnostSNADNÉ
Září 2019Středa 18.09.
16:30-21:30
přihlásit se na kurz

V tomto kurzu se mimo jiné naučíte:
Velikosti a značení vajec
Vhodné nádobí pro různé úpravy vajec

Jak opravit domácí sraženou majonézu
Chyby při přípravě vaječných pokrmů
Přesná teplota, část úspěchu
Textury vaječných pokrmů
Chybně / dokonale uvařené vejce
Porovnání chuti a textur chybně/dokonale připravených pokrmů z vajec

Náplň kurzu:
- Sázená vejce
- Míchaná vejce
- Plněná omeleta
- Ruská vejce
- Skotská vejce
- Zastřená vejce
- Holandská omáčka a její deriváty
- Vejce Benedikt
- Pětiminutové vejce s parmezánem
- Rychlá majonéza
- Anglický krém

VEJCE NA VŠECHNY ZPŮSOBY.
pruh