Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

WEBOVÉ STRÁNKY

04. Prosinec 2018

Projekt vlastních webových stránek jsem nosil v hlavě dva roky a úplně jsem nevěděl, jak ho zrealizovat. Nechtěl jsem obyčejné stránky, které lze vytvořit za pět minut, zvolíte si barvu vrchního políčka, zadáte položky menu. A hurááááá máte vlastní web. Můj osobní web jsem chtěl mít moderní, přehledný, čitelný, intuitivní a hodně informativní. 

Letos v lednu jsem vzal do ruky tužku a papír a začal jsem si vytvářet menu stránek. Mnoho známých a světových šéfkuchařů má své webové stránky, na kterých prezentují sebe, svoje restaurace a projekty. Nejsem žádná kuchařská celebrita, ale baví mě předávat svoje zkušenosti. Uvědomují si, že jsem měl štěstí na lidi a díky nim jsem, tam kde jsem. Nebylo to jen o lidech, ale i díky vlastní píli a tvrdé práci. 

Oslovil jsem ty, kteří se přirozeně pohybují v internetovém prostředí. Našli jsme společnou řeč a pomohli mi zrealizovat můj sen. 

Stránky vznikaly devět měsíců. Od prvního náčrtu, první schůzky, vytvoření loga, grafického zpracování až po odevzdání stránek, vysvětlení, jak je administrovat, po naplnění texty, obrázky a závěrečnými korekturami mojí manželky.

Najdete zde něco o mě, o restauracích, pro které vytvářím jídla, ale i o restauracích ve světě, trzích, food festivalech. Poradím vám, kde koupit kuchařské knížky či kuchařské potřeby. Objevíte recepty. Počtete si, jak probíhají různé kuchařské soutěže, jak to chodí na stážích nejen v michelinských restauracích. Najdete linky na odborné články.

V kalendáři akcí je přehled termínů a míst mých lekcí vaření.

Doufám, že se na mé stránky budete rádi vracet a budou vaším zdrojem inspirace.

Přeji vám příjemné počtení.

 

 

 

 

Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh