Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

THE BISTRO KVĚTEN

Práce The Bistro
18. Květen 2020
Hráškový hummus a petrželkový olej

Na rozjezd The Bistro jsem vytvořil menu, kde je pár položek ve verzi snack/mezze nebo hlavní jídlo.

Hummus a pražené lískové ořechy
Pesto z pečené červené řepy a bramborové chipsy
Hovězí tatarák a espuma ze sójové omáčky
Smažený bůček a hořčičný krém s wasabi
Krevety v kadaif nudlích a japonská majonéza
Kořeněný vývar s bůčkem, houbami, rajčaty a jarní cibulí
Mořský vlk s rajčaty, fenyklem a paprikou v bílém víně, hummus
Konfitované kachní stehno, hoisin omáčka se zázvorem a restované houby
Pečený pupek, zelený chřest, bramborové pyré a pepřová omáčka
THE BISTRO MÁ ZAHRÁDKU VE VNITROBLOKU.
pruh