Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

SILVESTR

16.Prosinec 2020

Silvestr není jen o brambůrkách a chlebíčkách. Přijďte na kurz vaření s Radkem Davidem načerpat inspiraci na zajímavá (nejen) silvestrovská jídla. 

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 200,-
  • Místo kurzuNÁRODNÍ ZEMĚDĚLSKÉ MUZEUM
  • NáročnostSNADNÉ
Prosinec 2020Středa 16.12.
17:00-21:00
přihlásit se na kurz
Budeme připravovat:
  • Cizrnový hummus, oříšky a petrželkový olej
  • Marinovaný losos, nakládané zelenina a hořčičný krém
  • Smažené krokety ze šunky
  • Choux plněné kozím sýrem
  • Letní vietnamské závitky plněné rybou a zeleninou, zázvorovo sójová omáčka
  • Smažené wonton taštičky plněné kuřecím masem
  • Tuňáková omáčka a syrová zelenina /crudité/
  • Tataki - plátky rychle opečeného hovězího pupku, bernská majonéza