CENOTVORBA Proč to jídlo stojí tolik kolik stojí a není levnější? Protože ......… si to přečtěte zde. Pronájem prostor nebo koupě prostoru...
SERVICE CHARGE ALIAS SERVISNÍ POPLATEK Další kontroverzní článek. Téma TIPY, DÝŠKA, SERVICE CHARGE. Článek zde
STUDENTI A KDE JE PROBLÉM? Další článek na téma o kterém se dá dlouze hovořit. Článek zde. Před x lety vyšel článek, že 70 % kuchařských škol jsou špatné. Ze všech stran...
MASO, MASO A MASO Maso, polské maso, argentinské maso. Všude samé maso, ale kdo chyboval? Restaurace, dodavatel nebo dodavatel dodavatele? Článek zde
TOP LIFE ČLÁNEK Občas se mě někdo zeptá, jak to jde všechno stihnout. Jde to, ale musí to všechno být dopředu naplánované. Více si přečtete na těchto...
FOODBLOGEŘI Článek na téma, čím žije česká ale i světová gastronomie. Blogeři, blogy o jídle a hodnocení na facebooku, tripadvisoru, googlu a dalších...
KUCHAŘI CESTOVATELÉ Jen uvedu na pravou míru jednu věc. Kdo mě zná, tak ví, že samotné pití polévky brčkem, mě nepřekvapí. Ale v článku se bohužel ztratilo to...
GURMET Říjnové vydání časopisu Gurmet, do kterého jsme spolu s Marek Fichtner fotili pár jídel ze zvěřiny na chatě v Adršpachu. Recepty normální až...
LUSTRACE HOSTŮ Lustrace hostů v restauracích. Jak to dělají ty nejlepší. Někdy je dobře, když vědí kdo jste. Zážitky z mých posledních cest do NY a...
TRHY, TRŽNICE, NAKUPOVÁNÍ Úvaha nad tématikou nakupování na trzích. 30 let po revoluci a nemyslím si že jsme na tom lépe. Článek zde
DĚTEM VSTUP ZAKÁZÁN Děti v restauracích, přátelské a nepřátelské restaurace aneb každý restauratér si může zvolit, kdo je jeho cílová skupina. Článek zde
REZERVACE Rezervace v restauracích a proč je důležité je nepodcenit? Ve světě jsou restaurace, do kterých si musíte udělat rezervaci i rok dopředu....
NEDĚLNÍ ČTENÍ Byla to pilotní večeře, budoucí food akce, psal jsem o ní už dříve a najdete zde i galerii s fotkami, které skvěle zachycují atmosféru. Každý...