Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

PODZIM NA TALÍŘI

29.Září 2020

  • Délka kurzu17 hodiny
  • Cena kurzu2 200,-
  • Místo kurzuNÁRODNÍ ZEMĚDĚLSKÉ MUZEUM
  • NáročnostSNADNÉ
Září 2020Úterý 29.09.
4 hodiny
přihlásit se na kurz
  • Pečená řepa, kozí sýr, pražené ořechy a citrónový dresing
  • ,,Kulajda jinak´´ - houbové ragú s bramborami, koprový olej a vejce
  • Dýňová polévka s praženými dýňovými semínky
  • Dančí hřbet, pyré z pečeného celeru, restovaná kořenová zelenina a omáčka z červeného vína
  • Jablka v županu
Člověk se učí celý život.
pruh