Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

OMÁČKY, OMÁČKY A OMÁČKY

13.Prosinec 2021

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 500,-
  • Místo kurzuNÁRODNÍ ZEMĚDĚLSKÉ MUZEUM
  • NáročnostSNADNÉ
Prosinec 2021Pondělí 13.12.
17:00-21:00
přihlásit se na kurz
 
Budeme připravovat:
  • Kuřecí fond a omáčky z něj – pepřová a tymiánová
  • Svíčková omáčka/ na smetaně/
  • Veloute a omáčky z něj – koprová a houbová
  • Majonéza a omáčky z ní – tatarská a 1000 ostrovů
Jsme omáčkový národ a tak máte možnost se něco přiučit.
pruh