Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ

09.Prosinec 2020

Oblíbený kurz, které se opakuje už po páté. Buďte u toho se mnou. 

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu2 200,-
  • Místo kurzuNÁRODNÍ ZEMĚDĚLSKÉ MUZEUM
  • NáročnostSNADNÉ
Prosinec 2020Středa 09.12.
17:00-21:00
přihlásit se na kurz

 

Krájený hovězí tatarák s uzeným žloutkem

Česnekový krém a pošírovaný losos v másle

Candát, tarhoňa a smetanová omáčka z uzené papriky

Pečený dančí hřbet v listovém těstě s houbami a špenátem a jalovcová omáčka

Pěna ze slaného karamelu s malinami

Tenhle kurz si opravdu užijete a naučíte se menu, které Vám bude inspirací na Vánoce.
pruh