Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

LETNÍ CHŘESTOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ

24.Květen 2019

Než se vydáte na dovolenou vstříc letním dobrodružstvím, pojďte jedno malé, (před)letní, zažít s naším šéfkuchařem Radkem Davidem. Připravil pro vás luxusní menu plné čerstvého chřestu a dalších vybraných surovin, které během celkem krátké chvilku dokážete spolu s ním proměnit v nevídané pochoutky! Jako předkrm si vychutnáte smažený chřest s tuňákovým krémem, ke slovu se dostane vzápětí dvoubarevná chřestová polévka, telecí závitek plněný pancettou, houbami a doplněný chřestovým risottem se jen rozplyne na jazyku. A jehněčí kotletky s bylinkovou krustou? Dáte si je mnohem raději než jakýkoliv super rafinovaný sladký dezert.

  • Délka kurzu4 hodiny
  • Cena kurzu3 500,-
  • Místo kurzuGourmet akademy
  • Náročnostzvládneme to
Květen 2019Pátek 24.05.
16.30-20.30
přihlásit se na kurz

 

Menu
Smažený chřest, tuňákový krém a lehce vařené vejce
Dvoubarevná chřestová polévka
Telecí závitek plněný pancettou a houbami, chřestové risotto s kerblíkem
Jehněčí kotletky s bylinkovou krustou, pečené česneky a ratatouille

Naučím Vás pracovat s chřestem.
pruh