Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

LA VERANDA KYJEV promo ZVĚŘINA A PODZIMNÍ OBNOVENÍ

La Veranda Kyjev Práce
22. Prosinec 2019
Tatarák z jelena, lanýžový krém, žampión, pražené pinie, pečený a křupavý topinambur

KYJEV               Pár fotek jídel z připravovaného promo ZVĚŘINA.

Zajímavé servírování a podávání PITHIVIERA. Je to klasický pokrm. Tenhle pithivier je plněný medailonkem z jelena a zapečený v listovém těstě.

Sulc z dančí plece a vepřový nožičky, marinovaný celer plněný křenovou smetanou, ředkvičky a hořčičný krém
Dušený zajíc na špeku a houbách, bramborové knedlíky, kadeřávek a smetanové houbové ragú
Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Pithivier s jelenem, houbami a kapustou, pečená cibule, pyré z uzeného česneku a glazzé
Pečený celer, lanýžový krém, vlašský ořech a balsamiko gel
Smetanová polévka s mrkví, celerem, houbami a agnolletti plněné masem
Dýňová polévka
Vyzkoušejte pithivier třeba s hovězím masem nebo vepřovou panenkou.
pruh