Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

KVĚTÁK - Marinovaný květák ve sladkokyselé marinádě

VIDEO MALL TV
27. Září 2020

MALL TV                  Tuto marinádu můžete použít klidně na cibuli, šalotku, červenou řepu, mrkev, celer a atd......

Pokud máte doma vákuovačku, tak dejte nakrájenou zeleninu s marinádou do vakuovacího pytlíku a zavákuujte co nejvíce to dovolí vaše vákuovačka.

Odkaz na video ZDE

400 g vody
400 g cukru krupice
400 g octu z bílého vína
30 g hořčičného semínka

Všechny ingredience spolu převařte. Nechte 20 minut odstát a přeceďte přes jemný cedník. Mrkev, celer, červenou řepu, červenou cibuli (případně bílou nebo žlutou cibuli) nakrájejte na tenké plátky, vložte do vakuovacího pytlíku a zavakuujte s marinádou.

Pokud chcete marinádu kyselejší, dejte 200 g cukru místo 400 g cukru.
pruh