INTERGAST CULINARY TEAM
LUCEMBURSKO
Skončila soutěž EXPOGAST CULINARY WORLD CUP a my jsme dostali konečné výsledky v kategorii regionálních týmů.
Celkově jsme se umístili na 4. místě z 36 týmů světa.
Opravdu 4 místo. Při denním vyhlašováním jsme získali stříbrnou medaili. Kuchařskou část jsme měli na zlato a cukrářskou část na stříbro. A jelikož jsme byli tým, počítá se 70 % kuchařských bodů a 30 % cukrářských bodů.
SLOŽENÍ
Lukáš Paluska - manager teamu-šéfkuchař Carlsbad Plaza
Radek David- kapitán teamu- šéfkuchař restaurací La Veranda a Babiččina zahrada
Lukáš Skála – šéf cukrář restaurace Vinohradský Parlament a Bruxx
Iveta Kropáčová – cukrářka Trendy dorty
Pomocníci
Tomáš Frištenský - šéfkuchař restaurace La Veranda Kyjev
Lukáš Uher - kulinářský poradce Bonduelle
Tomáš Bouša - člen juniorského národního teamu
Vojta Petržela - člen juniorského národního teamu
PARTNEŘI TÝMU
InterGast zajištění skvělých podmínek na práci
Premium Gastro vybavení na tabuli a hlavně talíře Figgjo
FOMI - šití a prodej profesních oděvů ošacení týmu
WÜSTHOF - Česká republika ostré nože
Hortim - vitamíny, jablka a dýně na tabuli
Valrhona - čokoláda
Nestlé za finanční prostředky
V kategorii regionálních týmů, jsme připravovali osmi porcovou slavnostní mísu, tři předkrmy, fingerfoody, pětichodové menu, čtyři dezerty a variace čokoládových pralinek.
Při vyhlašování jsme byli trochu zklamaní, že se nám nepodařilo získat zlatou medaili, ale po zjištění konečných výsledků nám to vykouzlilo úsměv na tváři. Soutěž byla velice tvrdě hodnocena a mezi regiony získaly během pěti dnů tři týmy z 36 zlatou medaili.
Těšíme se na kuchařskou olympiádu ve Stuttgartu, kde budeme obhajovat zlatou medaili.
Thank you soo much for everything Jörg Linden
Velká gratulace Czech National Culinary Team za celkové 8. místo.
P.S. smutné bylo, že mi během soutěžního dne ukradli z fingerfoodů kovové paletky. Což se mi stalo poprvé, že by se nám něco ztratilo z výstavního stolu.
FOTO: od exčlena našeho týmu Tomáše Konopky a můj telefon