Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

FRENCHIE

Michelin Restaurace Francie
13. Květen 2017

1 * MichelinExecutive Chef : Greg Marchand, Head Chef : Austin Brian Johnson

PAŘÍŽ

           Pro nás jednoznačně vítěz ze všech šesti restaurací našeho výletu.
Restaurace je velice malá, ale vtěsná se do ní 30 lidí. Dělají dva seatingy. První v 18:30 a druhý 20:30.
Večer podávají pouze pětichodové menu a spolu se vším a před dezerty je z toho osmichodové menu za příjemných 72 euro.
Jídlo bylo sezonní ale vyladěný do všech detailů. Sem se musím ještě někdy vrátit.
Personál je strašně přívětivý. Na place obsluhují tři číšníci a v kuchyni je pět kuchařů (2 na studený a dezertech a 3 na teplé kuchyni).
Dejte si pozor ať to nepřejdete. Zdání klame a zvenku to nevypadá, že se za dveřmi skrývá takový gastronomický skvost.

Naproti mají ještě takovou "rustikální" pobočku Bar a víno a o 20 metrů dál Frenchie to go. Nečekejte, ale něco za 5 Euro. Je to velice kvalitně připravené.

http://www.frenchie-ruedunil.com/  

Tady budete nadšeni. Malé bistro s otevřenou kuchyní a skvělým tasting menu. 
pruh