Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

FRENCHIE

Francie Restaurace
13. Květen 2017

Executive Chef Greg Marchand, Head Chef Austin Brian Johnson

PAŘÍŽ

           Pro nás jednoznačně vítěz ze všech šesti restaurací našeho výletu.
Restaurace je velice malá, ale vtěsná se do ní 30 lidí. Dělají dva seatingy. První v 18:30 a druhý 20:30.
Večer podávají pouze pětichodové menu a spolu se vším a před dezerty je z toho osmichodové menu za příjemných 72 euro.
Jídlo bylo sezonní ale vyladěný do všech detailů. Sem se musím ještě někdy vrátit.
Personál je strašně přívětivý. Na place obsluhují tři číšníci a v kuchyni je pět kuchařů (2 na studený a dezertech a 3 na teplé kuchyni).
Dejte si pozor ať to nepřejdete. Zdání klame a zvenku to nevypadá, že se za dveřmi skrývá takový gastronomický skvost.

Naproti mají ještě takovou "rustikální" pobočku Bar a víno a o 20 metrů dál Frenchie to go. Nečekejte, ale něco za 5 Euro. Je to velice kvalitně připravené.

http://www.frenchie-ruedunil.com/  

Tady budete nadšeni. Malé bistro s otevřenou kuchyní a skvělým tasting menu. 
pruh