Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

DEZERTY

12.Září 2019

  • Délka kurzu5 hodiny
  • Cena kurzu3 499,-
  • Místo kurzuMAKRO AKADEMIE
  • NáročnostPROFI I AMATEŘI
Září 2019Čtvrtek 12.09.
10:00-15:30
přihlásit se na kurz

Co uvidíte a naučíte se.

Fondant z tmavé čokolády Guanaja, maliny, bezé, čokoládová hlína, malinový gel a malinový sorbet

Čokoláda Gianduja, krém ze slaného karamelu,křupavé karamelové boby, lískové ořechy, espuma z pražených lískových ořechů

Panna cotta z bílé čokolády a jogurtu, jahodová polévka s yuzu, jahody, yuzu kaviár a jahodová espuma

Marinovaný ananas s limetkovým sirupem, mučenka, pečená alaska plněná limetkovým parfaitem a kokosový crumble

CO SE NAUČÍTE?

-příprava gelů

-připrava espum 

-jak udělat kaviár

a spoustu dalšího

 

JSEM RÁD ŽE VÁM MOHU UKÁZAT PÁR SVÝCH DEZERTŮ.
pruh