Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

COUPE DU MONDE DE LA PATISSERIE - ČOKOLÁDOVÉ DORTY

Soutěže
20. Únor 2019

Poslední zmínka o téhle nádherné souteži. Každý tým musí připravit 3 stejné čokoládové dorty z čokolády Valrhona.

Hodnotí se 4 kritéria

Práce v kuchařských studii - 9 % bodů

Chuť - čokoládový dort,veganský dezert a mražený dort - 55% bodů

Artistická elegance buffetu -  9 % bodů

Artistická elegance skulptury z čokolády - 9 % bodů

Artistická elegance skulptury z cukru - 9 % bodů

Artistická elegance skulptury z ledu - 9 % bodů

 

Kdo se chce podívat a zjistit si více informací. Navštivte tyto stránky http://www.cmpatisserie.com/en 

 

http://pressroom.sirhanetwork.com/coupe-du-monde-de-la-patisserie-en/  stáhněte si PRESS KIT