Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

CHEFS DINNER

Akce
15. Leden 2018

Minulý týden se uskutečnila v krásných prostorách MAKRO Akademie, pilotní večeře zajímavého festivalu. Byla to ukázka, co všechno v těchto krásných prostorech s nádhernou kuchyní, která je opravdu skvěle zařízena, lze udělat a uskutečnit. A bylo to povedené. 

Vařili jsme šesti-chodové menu z potravin, které jsou v Makru běžně dostupné. Každý z nás je v Makru předem nakoupil a pak vařil. Jakmile jsme vydali jeden z chodů, tak jsme si šli sednout ke stolu a měli možnost povídat si s hosty. Vidět jejich reakce a odpovídat na dotazy. S každým chodem jsme rotovali, takže jsme se postupně vystřídali u všech stolů. Vína napároval Jakub Přibyl a pralinky ke kávě nám připravil náš velký kamarád Lukáš Skála. Celou večeři moderoval sám organizátor Karel Šimůnek
A kdo vařil?
Vezmu to popořadě, jak šly jednotlivé chody.
Radek David – La Veranda Praha, Babiččina zahrada a The Bistro
Petr Stádník – Makro
Jan Kvasnička – La Gare
Marek Raditsch– Kampa group
Marek Fichtner – hotel Augustine
Jan Horký– Compass group
Zbývá všem poděkovat a těšit se na další setkání na podobné akci.
My jsme se v kuchyni dobře bavili, jelikož se na těchto akcích potkáváme a jsme sehraní. Dokážeme se skvěle doplňovat. Což je vidět na fotkách, jaká tam vládla atmosféra. A díky kuchyni, která je za sklem, nás mohli hosté sledovat při práci.

Podívejte se na fotky. Je to směs od Mikuláš Gottwald a fotek od oficiálního fotografa z Makra.

Skvělá parta kamarádů, se kterými si vždy rád zavařím.
pruh