Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

CHEFS DINNER

Práce Akce
10. Září 2021

PRAHA               V Makro akademii se konala již šestá galavečeře Chefs dinner. Původně se měla konat minulý rok, ale kvůli zhoršující se epidemiologické situaci bylo nutné ji odložit. Nejdříve byl termín stanoven na únor, ale ani to nebylo možné, a tak byla akce přesunuta na září.

Šest českých šéfkuchařů – Přemek Forejt, Marek Lojda, Pavel Býček, Petr Kunc, Radek David a Petr Stádník – se postaralo o přípravu výjimečného šestichodového menu. Pomáhali jim asistenti z Makro akademie a kolegové z různých restaurací, kteří přijeli podpořit jednotlivé šéfkuchaře.

1.chod - Přemek Forejt - Entrée Restaurant
Pstruh, okurka a fermentovaný citrón

2. chod - Marek Lojda - Paloma Restaurant
Kachní Foie Gras, slaný karamel, konfit z jablek, brioška

3.chod - Pavel Býček - The Eatery
Celer v hlíně, uzené a kvásek

4.chod - Petr Kunc - Salabka
Jeseter, mrkev a zázvor pyré, bazalka

5.chod - Petr Stádník - Makro akademie
Hovězí, pepř, fialové brambory a zelí

6.chod - Radek David - La Veranda 
Čokoláda Manjari, vanilková espuma a maliny

Gurmánský zážitek byl obohacen o vynikající vína z nabídky Makro, která k pokrmům pečlivě vybíral sommeliér David Král.

Chefs dinner se stal tradicí a synonymem pro večer, kdy si můžete vychutnat to nejlepší z jídla a vína.

 

 

Všichni jsme si to užili a byli rádi, že jsme se sešli a probrali aktuální situaci.
pruh