Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

CHEFS DINNER

Akce
04. Říjen 2019

Minulý týden se uskutečnila v krásných prostorách MAKRO Akademie, v pořadí již 4. galavečeře Chefs dinner. Podmínky na přípravu menu jsou neskutečné. V těchto krásných prostorech s nádhernou kuchyní,  lze udělat a uskutečnit všechno. 

Vařili jsme šesti-chodové menu z potravin, které jsou v Makru běžně dostupné. Každý z nás je v Makru předem nakoupil a pak vařil. Jakmile jsme vydali jeden z chodů, tak jsme si šli sednout ke stolu a měli možnost povídat si s hosty. Vidět jejich reakce a odpovídat na dotazy. S každým chodem jsme rotovali, takže jsme se postupně vystřídali u všech stolů.  

Výjimečný gurmánský zážitek byl doplněný skvělými víny ze sortimentu MAKRO, která k jednotlivým pokrmům vybral sommeliér Jakub Přibyl, několikanásobný Sommeliér České republiky. Po celý večer dokreslovaly příjemnou atmosféru originální živá hudba a moderátorské vstupy Markéty Hrubešové.

A kdo vařil?

Vezmu to popořadě, jak šly jednotlivé chody.

Petr Stádník - Makro Akademie
Domácí tvaroh a variace z řepy

David Šašek - Coda Restaurant
Pečená kachní játra, majoránka a špaldové kernotto

Pavel Sapík - Terasa U Zlaté studně
Dýňové veloute s kachní kroketou a créme fraiche

Martin Staněk - Perfect Canteen Catering by Filip Sajler
Pstruh, dýně, lišky, podmáslí a kaviár

Radek David - La Veranda a Babiččina zahrada
Dančí hřbet, pečený celer, celerové pyré, plněná smetanová kapusta a glazzé s lanýži

Tomáš Horák - Triton Restaurant
Čokoládová tarte a tonka


Zbývá všem poděkovat a těšit se na další setkání na podobné akci.
My jsme se v kuchyni dobře bavili, jelikož se na těchto akcích potkáváme a jsme sehraní. Dokážeme se skvěle doplňovat. Což je vidět na fotkách, jaká tam vládla atmosféra. A díky kuchyni, která je za sklem, nás mohli hosté sledovat při práci.

Podívejte se na fotky od oficiálního fotografa z Makra.

KAŽDÁ SPOLEČNÁ AKCE PROHLOUBÍ KAMARÁDSKÉ VZTAHY.
pruh