CHEFS DINNER
Ve středu se uskutečnila v krásných prostorách MAKRO Akademie už třetí CHEFS DINNER.
CHEFS DINNER je večeře, na které se sejde šest různých šéfkuchařů a každý připravuje jeden chod z potravin, které lze běžně zakoupit v Makru.
Jakmile vydáme jeden z chodů, jdeme si sednout ke stolu a máme možnost si povídat s hosty. Vidět jejich reakce a odpovídat na dotazy. S každým chodem rotujeme, a postupně se tak vystřídáme u všech stolů. Vína napároval Jakub Přibyl a večeři moderovala Markéta Hrubešová
A kdo vařil?
Petr Stádník - Makro akademie
Houby, kapusta, slanina
Miroslav Grusz - MG restaurace
Uzený úhoř s libečkovým krémem a teplým žloutkem
Marek Šáda- Bellevue
Foie gras, risotto z červeného zelí, granny smith, koriandr
Roman Paulus - Alcron
Pstruh se salátem z quinoy
Mára Fichtner - Augustine hotel
Kachna, černý kořen, červená řepa, pohanka, škvarky
Radek David - La Veranda a Babiččina Zahrada
Cremeux z čokolády, pěna z pražených lískových ořechů, karamelizované lískové ořechy, maliny a malinový gel
My jsme se v kuchyni dobře bavili, na těchto akcích se rádi potkáváme a jsme tak už i sehraní. Dokážeme se skvěle doplňovat, podporovat a pracovat jako jeden tým. Na fotkách je vidět, jaká tam vládla týmová atmosféra.
A hlavně prostory Makro Akademie jsou na tyto akce výborně zařízené. Proto tu probíhají různé školení, workshopy pro kuchaře a cukráře.
Podívejte se na fotky od oficiálního fotografa z Makra.