Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

CHEFS DINNER

Akce
08. Únor 2019

Ve středu se uskutečnila v krásných prostorách MAKRO Akademie už třetí CHEFS DINNER.

CHEFS DINNER je večeře, na které se sejde šest různých šéfkuchařů a každý připravuje jeden chod z potravin, které lze běžně zakoupit v Makru.

Jakmile vydáme jeden z chodů, jdeme si sednout ke stolu a máme možnost si povídat s hosty. Vidět jejich reakce a odpovídat na dotazy. S každým chodem rotujeme, a postupně se tak vystřídáme u všech stolů. Vína napároval Jakub Přibyl a večeři moderovala Markéta Hrubešová

A kdo vařil?

Petr Stádník - Makro akademie
Houby, kapusta, slanina

Miroslav Grusz - MG restaurace
Uzený úhoř s libečkovým krémem a teplým žloutkem

Marek Šáda- Bellevue
Foie gras, risotto z červeného zelí, granny smith, koriandr

Roman Paulus - Alcron
Pstruh se salátem z quinoy 

Mára Fichtner - Augustine hotel 
Kachna, černý kořen, červená řepa, pohanka, škvarky

Radek David - La Veranda a Babiččina Zahrada 
Cremeux z čokolády, pěna z pražených lískových ořechů, karamelizované lískové ořechy, maliny a malinový gel

My jsme se v kuchyni dobře bavili, na těchto akcích se rádi potkáváme a jsme tak už i sehraní. Dokážeme se skvěle doplňovat, podporovat a pracovat jako jeden tým. Na fotkách je vidět, jaká tam vládla týmová atmosféra.

A hlavně prostory Makro Akademie jsou na tyto akce výborně zařízené. Proto tu probíhají různé školení, workshopy pro kuchaře a cukráře.

Podívejte se na fotky od oficiálního fotografa z Makra.

TYHLE AKCE, KDY SE POTKÁME S KOLEGY V KUCHYNI A SPOLU SI ZAVAŘÍME, POPOVÍDÁME MÁM STRAŠNĚ MOC RÁD.
pruh