Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

CELER - Celerová polévka a parmezánový crumble

VIDEO MALL TV
27. Září 2020

MALL TV            V tomhle bonusovém videu Vám ukážu, jak zpracovat pyré z celeru a pečený celer. Během chvilky připravíte polévku, která určitě v podzimním období zahřeje.

Odkaz na video ZDE

300 g              celerové pyré
100 g              zeleninový vývar nebo voda
100 g              smetana 33%
1 ks                 citrón
                       Sůl

Vše dejte do rendlíku, převařte a nakonec prošlehejte ponorným mixérem aby jste polévku nadlehčili. Dolaďte citrónovou kůrou a šťávou. Nalijte do talíře a navrch dejte překrájenou opečený celer a parmezánový crumble.

50 g    Parmezán
50 g    Panko strouhanka
50 g    máslo měkké

Všechno dejte do kotlíku a promíchejte krátce stromečkem. Dejte na plech a pečte při 170 - 180 °C 5 minut do zlatova.

CELER JE AFRODIZIAKUM. TAK TO VYZKOUŠEJTE JESTLI TO FUNGUJE.
pruh