CELER - Celerová polévka a parmezánový crumble
VIDEO
MALL TV
27. Září 2020
MALL TV V tomhle bonusovém videu Vám ukážu, jak zpracovat pyré z celeru a pečený celer. Během chvilky připravíte polévku, která určitě v podzimním období zahřeje.
Odkaz na video ZDE
300 g celerové pyré
100 g zeleninový vývar nebo voda
100 g smetana 33%
1 ks citrón
Sůl
Vše dejte do rendlíku, převařte a nakonec prošlehejte ponorným mixérem aby jste polévku nadlehčili. Dolaďte citrónovou kůrou a šťávou. Nalijte do talíře a navrch dejte překrájenou opečený celer a parmezánový crumble.
50 g Parmezán
50 g Panko strouhanka
50 g máslo měkké
Všechno dejte do kotlíku a promíchejte krátce stromečkem. Dejte na plech a pečte při 170 - 180 °C 5 minut do zlatova.
CELER JE AFRODIZIAKUM. TAK TO VYZKOUŠEJTE JESTLI TO FUNGUJE.