Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

BODEGA 1900

Restaurace Španělsko
18. Červenec 2019

Executive Chef : Alberta Adrià

BARCELONA                         

          Je jedna z 5 restaurací Alberta Adrià jeho skupiny elBarri. Na první pohled uvidíte klasický starý tapas bar, který snadno přejdete. Jakmile vejdete dovnitř tak v předsálí uvidíte studenou kuchyni, naložené ančovičky, sardinky, na zdech šunky a v poličkách knížky. V zadním sále otevřenou teplou kuchyni. Na zdech fotky slavného bratra Ferrana Adrii se všemi různými světovými kuchaři a menu z ElBulli. 

A hned naproti Bodega 1900 je TICKETS což je opak. Velice moderní a kreativní tapas bar. A musím říct, že jsme si to skvěle užili. Jakmile uděláte rezervaci pro 6 lidí, tak celému stolu servírují jednotné menu podobné tastingu menu. Servírovali nám klasiku z těch nejlepších surovin připravených jak nejlépe je uměli připravit. Na začátek podávají to co naproti, ale výrazněji ochuceno. Olivovou spheru. Pak už jen nosí na stoly jídlo, které dávají doprostřed stolu a vy si sami nabíráte.

Nakonec jsme si doobjednali skvělé dezerty, které nám nepřinesli. Zavákuovaný, vyvákuovaný meloun s ginem, vermutem a bezinkou.

Suma sumárum. Jídlo, cava, víno a digestiv.120 Euro na osobu. Skvělý poměr cena versus výkon a kvalitu.

https://elbarri.com/en/restaurant/bodega-1900/ 

RESTAURACE JE TRVALE UZAVŘENA.
pruh