Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

BABIČČINA ZAHRADA - ZÁŘÍ

Babiččina zahrada Práce
01. Říjen 2020
Krémová kachní tučná játra, maliny, rybíz a malinový gel

PRAHA     Další degustace plná podzimních surovin a chutí. Některá jídla najdete na menu.

Carpaccio z dančího hřbetu, keňské fazolky, pečená řepa, kečup z řepy a olivový olej
Marinovaný losos, uzená zakysaná smetana, rukolový krém, nakládané okurky a ředkvičky
Pečený bůček, pyré z uzeného česneku, mladý špenát s hořčičným dresingem
Pečený bůček, pyré z uzeného česneku, mladý špenát s hořčičným dresingem
Rilletes z vepřové krkovice, kyselá zelenina a krém z dijonské hořčice
Créme brullé z kachních tučných jater a chutney ze sušeného ovoce
Uzená kachní prsa, pečená řepa, lískové ořechy, pomeranče a kečup z červené řepy
Uzená kachní prsa, pečená řepa, lískové ořechy, pomeranče a kečup z červené řepy
Salát z pečené dýně, keňských fazolek, svatojánských ořechů, malin a malinového vinaigrettu
Římské listy, křupavá slanina, ředkvičky, brambory a vinaigrette z octu z bílého vína a hořčice
Pražma, restované houby, bramborové rohlíčky, koprová omáčka
Tagliatelle s dančími Bolognese
Dušené telecí líčko na červeném víně s restovanou kořenovou zeleninou, pastinákové pyré
Dušené telecí líčko po burgundsku, bramborové rohlíčky
Gnocchi z pečené dýně, houby, lískové ořechy
Gnocchi z pečené dýně, houby, lískové ořechy
Konfitované kachní stehno a šoulet
Ragú z hub a lišek, žemlový knedlík s libečkem
Ravioly plněné pečenou dýní, šalvějové máslo, pražená dýňová semínka
A BAREVNÁ PODZIMNÍ KUCHYNĚ JE TADY. 
pruh