Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

BABIČČINA ZAHRADA - LISTOPAD

Restaurace Práce
01. Prosinec 2019
Bramborové lokše plněné trhaným kachním masem a červeným zelí

Listopadová degustace jídel před degustací. Po degustaci se vyberou jídla, které budou zařazeny v prosincovém menu. A některé třeba v lednovém menu.

Bramborové lokše plněné trhaným kachním masem a červeným zelí
Bramborové lokše plněné trhaným kachním masem a červeným zelí
Vitello tonnato – telecí s tuňákovou omáčkou a kapary
Husí konfit s kachními Foie Gras, marinované červené zelí a kmínový chléb
Husí konfit s kachními Foie Gras, marinované červené zelí a kmínový chléb
Carpaccio z kapra a lososa, česnekový krém s petrželkou, marinovaná šalotka s kapary
Pečenáče z kapr se sladko kyselou zeleninou
Medailonky z lososa, fenyklový salát s citrusy, ředkvičky, fenyklové studené veloute a petrželkový olej
Medailonky z lososa, fenyklový salát s citrusy, ředkvičky, fenyklové studené veloute a petrželkový olej
Kuřecí játra s kyselými houbami a majoránkou, pošírované vejce a olej z majoránky a libečku
Dýňové rissoto, kaštany, černý kořen a gremoláta
Kroupeto z krup, dýně a dýňových semínek, černý kořen a gremoláta
Konfitované kachní stehno, špekové knedlíky a kedlubnové zelí
Dančí plec se šípkovou omáčkou, kořenová zelenina, špekové knedlíky
Smažený vepřový bůček a pečená vepřová panenka, listový špenát, hrozinky a pyré z celeru
Podzim=těžší chutě a výraznější jídlo.
pruh