Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2021 ŘÍJEN

Práce La Veranda Praha
14. Listopad 2021
Marinovaný ananas v tmavém rumu, yuzu, citrónové pyré, kokosový crumble a kokosová pěna

Skoro po roce jsme zase otevřeli La Verandu. Po lockdownu, prázdninách v Babiččině zahradě a všech pop upech. První podzimní menu na které jsem se moc těšil.            

Lososovitý pstruh 36 °C, červená řepa, jablko granny smith, uzená zakysaná smetana a lososový kaviár
Kulajda jinak – ragú z hub, 6 minut vařené vejce a koprový olej
Dýňové risotto, rybíz a parmezánový crumble
Pražma, fregola s krevetami a citrónem, divoká brokolice a krevetová omáčka
Hřbet z jelena sika, pečený celer, černé lanýže a glazé s lanýži
Vepřový bůček, bramborové šišky, kadeřávek a marinované červené zelí
Marinovaný ananas v tmavém rumu, yuzu, citrónové pyré, kokosový crumble a kokosová pěna
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh