Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2021 POP UP PROVENCE

Práce La Veranda Praha
20. Říjen 2021
Tuňák Nicoise s fazolkami, malými bramborami a pečenými paprikami
V září jsme naplánovali pop up Provence s jednoduchou provensálskou kuchyní, jelikož byla restaurace La Veranda ještě uzavřena.
 
Salát Nicoise, Bouillabaisse, Jehněčí kýta a rattatouille a Levandulová panna cotta.
Tuňák Nicoise s fazolkami, malými bramborami a pečenými paprikami
Pečená kachní Foie Gras, marmeláda z červené řepy, marinovaná řepa a pečený fík
Bouillabaisse s rajčaty, fenyklem a šafránem, aioli
Vlk, barevná mrkev, cizrnové pyré a krevetová omáčka
Jehněčí s tymiánem a rozmarýnem, olivová tapenáda, ratatouille a polenta
Levandulová panna cotta s malinami, malinová omáčka a malinová pěna
Tento region Francie mám strašně moc rád a už se těším až tam zase pojedu.
pruh