Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 ÚNOR

Babiččina zahrada Práce
12. Duben 2020
Plněná křepelka ve smržové omáčce, bramborové knedlíky s houskou a bylinkami

Fotky z únorové degustace a příprava na březnové menu. 

Kuřecí játra s mrkví, řapíkatým celerem, kapary a rajčaty
Vepřový rilletes s naloženou červenou cibulí na kyselo, gel z červeného octa a pečený křupavý chleb
Vepřový rilletes s naloženou salátovou okurkou na kyselo a křen s jablky, gel z červeného octa a pečený křupavý chleb
Grilovaný telecí jazyk, nastavovaná kaše a bylinkové glazzé
Telecí jazyk, karlovarský knedlík a křenová smetanová omáčka
Telecí jazyk, nastavovaná kaše a okurková omáčka
Bramborové knedlíky s kroupami a majoránkou, smržová omáčka, restované houby a marinovaná šalotka
Jehněčí OSSO BUCCO s kořenovou zeleninou a červeným vínem, bramborové máslové pyré a parmezánový crumble
Dušený králík, špenát s medvědím česnekem, kroupeto a pečená cibule
Losos ve špenátu pečený v listovém těstě, choron omáčka
Losos ve špenátu pečený v listovém těstě, choron omáčka
Kotleta ze selátka, smetanová kapusta s kmínem, opečené bramborové šišky a česneky
Candát, jarní cibule, bramborové krokety s máslem a estragonem, veloute s medvědím česnekem
Malé tvarohové knedlíčky s borůvkovým žahourem, tvarohem
Jazyk jsme zkoušeli v několika kombinacích.
pruh