Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 ÚNOR

The Bistro Práce
13. Únor 2020
Marinovaný mořský vlk v limetkové šťávě, salátová okurka, tza ziki a koriandrový olej

Další sezonní menu v The Bistro.

Hovězí tataki s nakládanou červenou cibulí, estragonovou majonézou a sezamovo sojový dresing
Salát z ledového salátu, vařeného vejce, tuňáka, brambor, oliv, sušených rajčat a citrónového dresingu
Polévka z pečeného celeru s lanýžovým olejem a krutony
Polévka z pečeného celeru s lanýžovým olejem a krutony
Telecí maminha, gratinované brambory, kadeřávek a bernská omáčka nebo estragonové glazzé
Kuřecí prso, wok zelenina, bramborové pyré a omáčka ze sójové omáčky, zázvoru a limetek
Tarhoňa s restovanými houbami, pečeným celerem a kadeřávkem