Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 POSTNÍ MENU

La Veranda Kyjev Práce
20. Březen 2020
Carpaccio z pečeného celeru, hummus, pražené lískové ořechy, quinoa a vinaigrette z bílého balsamika

Postní (veganské) menu pro tento rok.

Carpaccio z pečeného celeru, hummus, pražené lískové ořechy, quinoa a vinaigrette z bílého balsamika
Tarhoňa s houbami, bylinkami, kadeřávek, lískové ořechy a topinamburové chipsy
Pečený celer, celerové pyré, Granny Smith jablka s citrónovým dresingem, vlašské ořechy a křupavý rýžový chips
Houbové ragú s kapustou a petrželkou, petrželkový olej a bramborové pečené škubánky
Houbové ragú s kapustou a petrželkou, petrželkový olej a bramborové pečené škubánky
Pečený lilek, peperonáta, lehce sušený rajčata, petrželkový olej a polentová kaše
V každé restauraci v Kyjevě podávají postní menu. 
pruh