Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2020 LEDEN

The Bistro Práce
16. Leden 2020
Tenké plátky pomalu pečeného bůčku, česnekovo chilli omáčka, jarní cibule a marinovaná červená cibule

První letošní menu tohoto roku pro The Bistro.

Bang bang salát s kuřecím masem - ledový salát, okurka, jarní cibule, koriandr, kuřecí maso a sezamový dresing s arašídy
Dýňová polévka se zeleným kari a kuřecím masem
Dýňová polévka se zeleným kari a kuřecím masem
Ryba dne, kadeřávek, malá rajčata, pohankové nudle a omáčka ze žlutého kari a kokosového mléka
Hovězí steak, brambory ratte, brokolice a omáčka z kachních jater, zeleného pepře a kokosového mléka
Pomalu dušené kachní stehno s tamarindem a pomeranči, dýňové pyré se zázvorem a mangold
Bang bang salát určitě vyzkoušejte.
pruh