Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2019 JARNÍ MENU II

Práce La Veranda Praha
24. Červen 2019
Uzený úhoř, marinované malé cibulky, miso krém, salikornie, avokádo a ředkvičkový vinaigrette

Jarní menu z období května a června.

Uzený úhoř, marinované malé cibulky, miso krém, salikornie, avokádo a ředkvičkový vinaigrette
Telecí brzlík, zelený chřest, brioška se šalvějí a telecí glazé s kachními játry
Bílý chřest, marinované artyčoky, medový dresing s arašídy a drobné bylinky
Rukola, frissé, malá barevná rajčata, bazalkové pesto, čerstvý kravský sýr, makadamové ořechy a pomerančovo-citrónový vinaigrette
Rybí asijská polévka s citrónovou trávou, zázvorem, limetkovými listy, fenyklem a rajčaty
Ravioli plněné brambory, ricottou a parmezánem, chřest, artyčok a krém s bazalkovým pestem
Siven, černé bramborové gnocchi, chřest, yuzu kaviár, krém ze salikornie a pěna z kokosového mléka
Telecí svíčková, smažený wonton plněný telecím konfitem, hráškové pyré, malé cukety a estragonové glazé
Rolované jehněčí s pancettou, pyré z uzeného česneku, pečený česnek, artyčok a rozmarýnová teriyaki omáčka
Prso a rolované stehno z kukuřičného kuřete, mladá mrkev, pórek, polenta, smržová omáčka
Marinované jahody a rebarbora, rebarborová zmrzlina, bezinková espuma, mandlový piškot a mátový olej
Panna cotta z bílé čokolády a jogurtu, jahodová polévka s limetkou, mučenka, jahody, jahodový sorbet
Období chřestu, jahod a sluníčka.
pruh