Souhlasím
Tato stránka využívá pouze funkční cookies za účelem správné funkce webu. Setrváním na této stránce dáváte souhlas s jejich užitím.

2018/19 ZIMNÍ MENU

Práce La Veranda Praha
24. Březen 2019
Pečená kachní játra foie gras, pyré z karamelizovaných jablek, gel z červené řepy a černého rybízu, glazé s calvadosem
Pečená kachní játra foie gras, pyré z karamelizovaných jablek, gel z červené řepy a černého rybízu, glazé s calvadosem
Uzený dančí hřbet, marinovaná cibule ve svařeném víně, pyré z ostružin, dýňová espuma s pomerančem
Marinovaný siven, salátová okurka, čočka beluga, koprový krém a pěna z citrónového podmáslí
Terina z křepelky a uzeného vepřového kolena, džem z uzeného špeku, krém z dijonské hořčice a zelenina
Brokolice, brokolicové a citrónové pyré, pražené uzené mandle a řasa nori
Salát z barevné řepy, hrušky, mizuna, křupavá quinoa, pyré z hrušek a ořechů, kozí sýr a dresing z 8 letého octa chardonnay
Kořeněné kachní consommé, kachní maso, ravioli plněné foie gras a lískovými ořechy, kořenová zelenina
Dýňové ravioli, pražené lískové ořechy, ricotta s citrusy, balsamico gel a drcené cantucci
Panenka z divočáka, celerové risotto, pyré z řepy a černého rybízu, bramborový fondant, omáčka z červeného vína a jalovce
Hovězí květová špička, pyré z lilku a misa, česnekový konfit, květák, glazé s hovězím morkem
Variace ze selátka, pyré z červeného zelí, datle, kapusta a kroupové risotto s gremolátou
Ryba dne, pečená červená čekanka, dušený pórek, bramborové pyré s celozrnnou hořčicí a petrželkový olej s řasou nori
Ganache z čokolády gianduja a amaretta, amarettini, espuma z makadamových ořechů, lískové ořechy a zmrzlina z tonka fazolí
Cremeux z bílé čokolády a yuzu, kiwi, chutney z tropického ovoce, zapečený banán a ananasový sorbet
Hruška ve svařeném víně se zázvorem, perník, pyré z datlí medjool, zmrzlina s griotkou, hroznové víno a gel z vína
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh