Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2018 PODZIMNÍ MENU ll

Práce La Veranda Praha
11. Listopad 2018
Ceviche z mušlí sv. jakuba, klementinka, máta, granátové jablko, mučenka a yuzu, avokádové pyré

Další menu z pražské La Verandy.

Ceviche z mušlí sv. jakuba, klementinka, máta, granátové jablko, mučenka a yuzu, avokádové pyré
Pečená kachní játra foie gras, karamelizovaná jablka, brusinkový gel a glazé s calvadosem
Ragú z černého kořene, celeru a kaštanů, ricottové knedlíčky s lanýži
Presovaná kachní foie gras s pistáciemi, uzené kachní prso, pyré z datlí medjool, hruška a gel z rakytníku
Krém z topinamburu, vlažný žloutek, uzený úhoř, drcená brioška a olej z kerblíku
Dýňové risotto, pražená dýňová semínka, kaštany, pěna z citrónové trávy a kari
Lososovitý pstruh, pyré z květáku, pečená šalotka a květák, citrónové velouté se slávkami a chorizo olej
Srnčí hřbet, pyré z pastináku, růžičková kapusta, svatojánské ořechy, hruška ve svařeném červeném víně, omáčka z červeného vína a pomerančů
Hovězí pupek, bramborové pyré, křupavá slanina, vodnice, černá kapusta a jus s dlouhým pepřem
Konfitované kachní stehno a pečené prso, bramborová terina, shimeji, kapusta a kořeněné asijské glazé
Bavarois z podmáslí a vanilky, pyré z karamelizovaných jablek, kaštany v karamelu, kaštanová zmrzlina, granny smith, gel z calvadosu a jablek
Cremeux ze slaného karamelu a čokolády, oplatka z kakaových bobů, pěna z vlašských ořechů, karamelizované lískové ořechy a čokoládové parfait
Pečený ananas, perník, skořicová pěna, perníková zmrzlina a ananasový gel s malibu
Kdo nic nedělá, nic nezkazí.
pruh