Beru na vědomí
Informuji uživatele, že tato webová stránka používá pouze krátkodobé soubory cookies, bez nich nebude web fungovat správně.
Podle nového zákona povinnost povolení/odmítnutí neplatí pro technické ukládání.

2018 LETNÍ MENU

Práce Babiččina zahrada
20. Červen 2018
Tatarák z tuňáka, barevná rajčata, salátová okurka, krém z bylinek a frissé salát

Léto je v Babiččině zahradě skvělé díky rozkvetlé zahradě a spoustě bylinek, které sbíráne rovnou ze zahrady.

Tatarák z tuňáka, barevná rajčata, salátová okurka, krém z bylinek a frissé salát
Carpaccio z chobotnice, řapíkatý celer, kečup z paprik a chorizo
Salát z barevných rajčat s dresinkem z octa z bílého vína, mozzarella di Buffala a bazalkové pesto
Studená okurková polévka, ředkvičky, pražené lískové ořechy a olej z petrželky
Gazpacho – studená polévka ze zeleniny s olivovým olejem
Tygří krevety s kalamáry, sušenými rajčaty, olivami a kaparami, česnekové pyré
Candát, grilované malé cukety, šťouchané brambory a koprová omáčka
Liškové ragú s bylinkovými knedlíčky a šalvějovým máslem
Pečený hovězí pupek, bramborové pyré, restované lišky a pepřová omáčka
Grilovaný tuňák, restovaný špenát s malými rajčaty, bramborové rohlíčky a omáčka z uzených paprik
Jehněčí kotletky, pečená cibule, konfitované česneky, tymiánová omáčka a nastavovaná kaše
Mražené parfait s limetkou, karamelizované broskve, meruňkové pyré
Cremeux z čokolády Dulcey, mango, mučenka, kokosová pěna a marinovaný ananas
Smetanová panna cotta, jahody, citrónový sorbet, citrónové bezé a čirá jahodová polévka s mátou